3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Loodgieter Valkenswaard

Wij beëindigen elke verstopping!

Loodgieter Valkenswaard

Loodgieter Valkenswaard? Spoelt uw riool of afvoer niet meer goed door? Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van allerlei soorten verstoppingen.

Loodgietersbedrijf Valkenswaard ontstopt alles wat is aangesloten op het riool. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen in een riool, toilet, douche, gootsteen of bad. Ook wanneer u een inspectie of reiniging in uw riool wilt laten uitvoeren kunt u contact opnemen! Daarnaast zijn wij u ook te bereiken voor het aanleggen en vervangen van riolen.

Wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Het maakt voor ons niet uit of u nu in Valkenswaard of daar net buiten woont, wij komen graag langs om uw verstopping te verhelpen.

Mogen wij uw verstoppingen ontstoppen? Bel dan naar Loodgieter Valkenswaard. Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Valkenswaard via 040 218 21 30.

Loodgietersbedrijf Valkenswaard

Heeft u te maken met een verstopping in uw riool of afvoer? De monteurs van Loodgietersbedrijf Valkenswaard willen u hier graag bij helpen!

Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen in het riool, toilet, douche, gootsteen of bad. Daarnaast helpen onze loodgieters u ook bij leidingbreuken of verzakkingen in het riool. Ook wanneer uw rioolreinigingen, rioolvervangingen en rioolinspecties moet worden kunt u terecht bij Loodgietersbedrijf Valkenswaard.

Wij zijn werkzaam in en rondom Valkenswaard. Wij brengen geen voorrijkosten. Het maakt niet uit of u in Valkenswaard of daar net buiten woont, wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen! Bel nu 040 218 21 30 om uw klus te bespreken. Onze loodgieters staan voor u klaar!

Tarieven loodgietersbedrijf Valkenswaard

Onze gespecialiseerde loodgieters hanteren een efficiënte en doeltreffende werkwijze. Wij kunnen elke verstopping verhelpen.

Transparantie en eerlijkheid, dat is waar Riool Ontstoppen Valkenswaard. Voordat wij aan de slag gaan, stellen wij een prijsopgave op. Zodra u hiermee akkoord gaat, gaan wij direct voor u aan de slag!

Onze prijzen zijn zeer transparant. Er worden geen voorrijkosten berekend. Als starttarief hanteren wij 98. Dit is inclusief onderzoek en een half uur arbeid. Dit is inclusief arbeid en BTW.
Bekijk hier het overzicht van onze tarieven.

Zoekt u een loodgieter in de omgeving van Valkenswaard? Neem gerust contact op met een collega van Riool Ontstoppen Valkenswaard. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 040 218 21 30.

Riool Ontstoppen Valkenswaard

Een stinkende afvoer in uw wasbak, problemen met het doorspoelen van de wc of komt het water via de afvoer omhoog komt? Of hoort u een borrelend geluid uit de afvoer? Dan heeft u zeer waarschijnlijk een rioolverstopping die hardnekkig en lastig te verhelpen is.

Wanneer je te hebt met een verstopping wilt u hier waarschijnlijk zo snel mogelijk vanaf. De Loodgieter in Valkenswaard helpt u bij het ontstoppen van uw riool zodat u snel weer fris onder de douche vandaan komt en het toilet normaal kan doortrekken.

Wanneer de oorzaak in uw huis zit dan kunnen onze loodgieters het probleem direct voor u oplossen. Indien dit niet het geval is dan blijkt al snel dat de oorzaak bij de buren of de bij de gemeente Valkenswaard ligt.

Wilt u van uw rioolverstopping af? Bel dan naar Loodgietersbedrijf Valkenswaard via 040 218 21 30.

WC Ontstoppen Valkenswaard

Zit uw WC verstopt in Valkenswaard? Een vertopt toilet is erg vervelend. Maar helaas kan het iedereen overkomen. Naast het feit dat het van zichzelf een vervelende klus is, kan een wc verstopping ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Absoluut niet prettig dus!

Bij een verstopping kan het water namelijk niet of nauwelijks meer wegstromen. Dit zorgt ervoor dat het water gedurende lange tijd in uw toiletpot blijft staan. Niet echt fris dus.

Je kunt een toilet verstopping op verschillende manieren verhelpen. Afhankelijk van de verstoping, hebben wiuj een specifieke pagina gemaakt. Op deze pagina vind je manier om de verstopping te verhelpen. 

Een probleem dat u dus snel wil verhelpen. Maar wat doet u wanneer uw wc verstopt zit? U kunt bij ons loodgietersbedrijf een afspraak maken om uw verstopte wc te laten ontstoppen op 040 218 21 30.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Valkenswaard helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Valkenswaard? Riool Ontstoppen Valkenswaard staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Valkenswaard.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Valkenswaard? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Valkenswaard!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Valkenswaard

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Valkenswaard?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Valkenswaard via 040 218 21 30. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 040 218 21 30

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Valkenswaard?

De prijzen van Riool Ontstoppen Valkenswaard zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Valkenswaard komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Valkenswaard?

Ontstoppingsdienst Valkenswaard ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Valkenswaard verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Valkenswaard helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Valkenswaard bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Valkenswaard inschakelen? Neem gerust contact op via 040 218 21 30.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Valkenswaard en omstreken. Waar u ook woont in Valkenswaard, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Boshoven, Laar, Molenakker, Biest, Groenewoud, Fatima, Keent, Moesel, Graswinkel, Leuken, Kazernelaan, Altvalkenswaarderheide, Tungelroy, Swartbroek, of Strampoy. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 040 218 21 30 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Valkenswaard zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Valkenswaard op 040 218 21 30.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Valkenswaard? Neem gerust contact op via 040 218 21 30.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Valkenswaard op 040 218 21 30.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Valkenswaard was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

Sportvereniging Valkenswaard

Riool Ontstoppen Valkenswaard is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Basisschool de Windroos

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Valkenswaard.

Esther

Zorgcentrum Kempenhof

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Valkenswaard is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

Onsz Restaurant Valkenswaard

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button