3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Afvoer Ontstoppen Valkenswaard

Wij beëindigen uw afvoer verstopping!

Afvoer ontstoppen Valkenswaard

Afvoer ontstoppen Valkenswaard? Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer en wilt u deze laten verhelpen voor een specialistische ontstopper?

Dit is natuurlijk erg vervelend en dit wit u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Wij hebben een team van ervaren ontstoppers voor u klaar staan!

Een goede oplossing vinden voor een verstopte afvoer kan verwarrend zijn. Op het internet worden namelijk veel methodes, middelen en gereedschappen aangeboden.

Het is soms niet duidelijk wat nu precies wél, en wat niet goed functioneert. Daarom helpen we u graag met een goede oplossing voor een verstopte afvoer.

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel nu vrijblijvend met 040 218 21 30 om uw klus te bespreken. Afvoer Ontstoppen Valkenswaard helpt u graag!

Ontstoppingsdienst Valkenswaard

Zit uw afvoer verstopt in Valkenswaard? Dan bent u bij afvoer Afvoer Ontstoppen Valkenswaard aan het juiste adres! Wij kunnen u helpen met elke verstopping in alles wat op het riool is aangesloten. Denk hierbij aan uw riool of afvoer.

Naast het feit dat wij uw afvoer kunnen ontstoppen, voorzien wij u ook van een vrijblijvend advies om te zorgen dat u uw riool en afvoer in optimale staat houdt.

Wij zijn werkzaam in en rondom Valkenswaard. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Neem snel contact met ons op via 040 218 21 30 om uw klus te bespreken. 

Bij spoed 24/7 bereikbaar

Niemand zit te wachten op een verstopping. In veel gevallen doen ze zich op een ongelukkig moment voor. Soms heeft u te maken met een klus die niet op zich kan laten wachten.

In dat geval spreken wij van een spoedklus. Wij raden u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met een collega van Afvoer Ontstoppen Valkenswaard.

Voor verstopping die met spoed moeten worden opgelost zijn wij, de specialisten van Riool Ontstoppen Valkenswaard, 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Dit kan via 040 218 21 30

Afvoerfilter schoonmaken

Het komt regelmatig voor dat elektrische apparaten geblokkeerd worden. Het is goed mogelijk dat het probleem dan ligt bij vieze filters. Om die reden raden wij u altijd aan deze te inspecteren.

In de meeste gevallen is dit een eenvoudige klus. U verwijdert de filter en reinigt deze in een warme sop. Op het moment dat de filters droog zijn, kunt u deze terugplaatsen in het apparaat. 

Hopelijk is met deze relatief eenvoudige stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost! Is dat niet het geval? Neem dan contact op met Afvoer ontstoppen Valkenswaard via 040 218 21 30.

Sifon controleren

Het merendeel van de afvoeren is voorzien van een sifon. Een sifon is de stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd. U kunt de sifon herkennen aan de zwanenhals-vorm in de afvoer.

We zien regelmatig dat de zogeheten sifon niet meer naar behoren werkt. Dit wordt veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

U kunt dit probleem zelf verhelpen. Dit doet u door eerst de sifon los te halen. In veel gevallen is deze eenvoudig los te draaien. Haal vervolgens het vuil uit de sifon, door deze goed door te spoelen met warm water.

Is de sifon weer volledig gereinigd? Maak deze dan goed droog en zet deze terug op de afvoer.  Hopelijk is de verstopping nu verholpen!

Is uw afvoer nog niet ontstopt? Schakel dan de hulp in van een professionele ontstopper op 040 218 21 30. Wij helpen u graag!

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Een andere effectieve methode is met zuiveringszout en azijn. Dit is manier die weinig geld kost en misschien wel belangrijker, waarmee u geen schade aanricht aan uw verstopte afvoer.

Vul een emmer met water en gooi hier het zout, ook wel soda genoemd, bij. Meng deze twee middelen goed door elkaar. Leeg de emmer vervolgens in de verstopte afvoer en laat dit een tijd intrekken.

Het is een optie om de zuiveringszout aan te mengen met azijn. Hierdoor wordt het effect in sommige gevallen versterkt. Hopelijk kunt u hiermee zelf uw afvoer ontstoppen. 

Afvoer verstopping verhelpen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een plopper op de gootsteen zetten. Veel mensen hebben zelf ook al een plopper in huis.

Hoe werkt dit? Zet de plopper op de verstopte afvoer. Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer. Hiermee creëert u zuigkracht waardoor het vuil in de leiding los zal raken. Deze methode werkt vaak zeer effectief wanneer uw afvoer verstopt is.

Heeft u hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met een collage Afvoer Ontstoppen Valkenswaard om uw situatie te bespreken op 040 218 21 30.

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Is het nog niet gelukt om uw afvoer te ontstoppen? Een andere effectief middel om uw riool te ontstoppen is een ontstoppingsveer. Dit is een krachtige manier om hardnekkige verstoppingen te verhelpen.

Hoe ga dit in zijn werk? Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Zet bij dit proces niet te veel kracht, zo voorkomt u dat u schade aanricht. Wanneer u met de veer de verstopping bereikt hebt, kunt u het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Haal vervolgens de ontstoppingsveer uit de afvoer.

Op het moment dat u het idee heeft dat het probleem verholpen, merkt u meteen verschil. U kunt dit controleren door een emmer water in de afvoer te gieten. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Lukt het niet om zelf uw afvoer te ontstoppen. Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken met onze rioolspecialisten.

Voorkomen van afvoerverstoppingen

Wij van Riool Ontstoppen Valkenswaard vinden voorkomen beter dan genezen. Daarom vinden wij de staat van de afvoer erg belangrijk. U kunt hier zelf sterk aan bijdragen door goed op te letten wat u door de afvoer spoelt.

Het is bijvoorbeeld verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen, maar gewoon in de daarvoor bestemde prullenbak te gooien.

Daarnaast is het belangrijk om te zorgen dat u geen etensresten of andere voorwerpen door de gootsteen spoelt. Deze kunnen vast blijven zitten en ophopen tot een verstopping.

Heeft u de hulp nodig van een Ontstoppingsdienst in Valkenswaard? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Valkenswaard via 040 218 21 30.

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer u een snelle oplossing wilt voor de verstopping in de afvoer, doet u er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen uw rioolproblemen met spoed voor u oplossen.

Om die reden raden we u aan om een ervaren rioolspecialist van Riool Ontstoppingsdienst Valkenswaard in te schakelen. Wij komen zo snel mogelijk uw afvoer ontstoppen.

Wij staan voor een eerlijkheid en transparantie. Voordat wij aan de slag gaan, stellen wij een prijsopgave op. Zodra u hiermee akkoord bent, gaan wij aan het werk!

Elke afvoer verstopping is anders. De prijs hangt af van een aantal dingen. Bekijk hier het complete overzicht van onze tarieven.

Wilt u een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact op met Afvoer Verstopping Valkenswaard via 040 218 21 30. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Wij ontstoppen uw verstopping!

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Valkenswaard helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Valkenswaard? Riool Ontstoppen Valkenswaard staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Valkenswaard.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Valkenswaard? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Valkenswaard!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Valkenswaard

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Valkenswaard?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Valkenswaard via 040 218 21 30. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 040 218 21 30

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Valkenswaard?

De prijzen van Riool Ontstoppen Valkenswaard zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Valkenswaard komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Valkenswaard?

Ontstoppingsdienst Valkenswaard ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Valkenswaard verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Valkenswaard helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Valkenswaard bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Valkenswaard inschakelen? Neem gerust contact op via 040 218 21 30.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Valkenswaard en omstreken. Waar u ook woont in Valkenswaard, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Boshoven, Laar, Molenakker, Biest, Groenewoud, Fatima, Keent, Moesel, Graswinkel, Leuken, Kazernelaan, Altvalkenswaarderheide, Tungelroy, Swartbroek, of Strampoy. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 040 218 21 30 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Valkenswaard zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Valkenswaard op 040 218 21 30.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Valkenswaard? Neem gerust contact op via 040 218 21 30.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Valkenswaard op 040 218 21 30.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Valkenswaard was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

Sportvereniging Valkenswaard

Riool Ontstoppen Valkenswaard is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Basisschool de Windroos

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Valkenswaard.

Esther

Zorgcentrum Kempenhof

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Valkenswaard is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

Onsz Restaurant Valkenswaard

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button