3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Gootsteen Ontstoppen Valkenswaard

Wij beëindigen uw gootsteen verstopping!

Gootsteen ontstoppen Valkenswaard

Gootsteen Ontstoppen Valkenswaard? Heeft u last van een verstopte gootsteen? Of loopt het water niet meer zo goed weg als eerst? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopping.

Het is aan te raden om een verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Een blokkade van etensresten en vetten kan na verloop van tijd verharden. Hierdoor wordt de verstopping lastiger te verhelpen.

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het ontstoppen van gootstenen. Op deze pagina hebben wij een aantal methodes beschreven om uw gootsteen te ontstoppen.

Wilt u liever de hulp van onze een ontstoppingsdienst in Valkenswaard? Neem dan contact op met Gootsteen Ontstoppen Valkenswaard via 040 218 21 30. Onze ontstoppers helpen u graag!

Gebruik deze middelen niet

We ervaren dat veel mensen een verstopping proberen te verhelpen met ontstoppingsmiddelen. Er is ook een ruim assortiment te vinden in bouw- en supermarkten. Wij vinden dat het gebruik van deze middelen zoveel mogelijk voorkomen moet worden.

Veel ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking hebben. Het is mogelijk dat de binnenkant van uw afvoer wordt aangetast.

Daarbij komt ook dat het nog geen zekerheid dat het ontstoppingsmiddel echt werkt. En als het middel wel werkt, dan komen dus al die chemicaliën in het rioolwater. Deze vervuiling van chemicaliën is niet goed voor de waterzuivering en het milieu.

Deze ontstoppingsmiddelen worden hard in de afvoer en kunnen op die manier de verstopping nog hardnekkiger maken.

Laat u uw afvoer liever ontstoppen door Riool Ontstoppen Valkenswaard? Bel nu met Riool Ontstoppen Valkenswaard om uw situatie te bespreken op 040 218 21 30.

Oorzaak gootsteen verstopping

Voordat je aan de slag kunt met het ontstoppen van je afvoer, moet je herkennen waar de verstopping zich bevindt. In veel gevallen zien we dat verstoppingen in de afvoer wordt veroorzaakt door een vastzittend object.

Afhankelijk van wat de oorzaak is en waar de verstopping zich bevindt, kunt u bepalen op welke manier u de verstopping het best kunt verhelpen.

Is vastzittend eten de oorzaak van de verstopping? Hanteer dan een aanpak waarmee de verstopping terug naar boven gehaald wordt. Is de verstopping veroorzaakt door iets flexibels? Probeer de gootsteen verstopping dan af te breken of te forceren.

Zit uw gootsteen verstopt? Bel dan met Riool Ontstoppen Valkenswaard om een afspraak te maken via 040 218 21 30.

Gootsteen ontstoppen met een plopper

Bevindt er nog steeds een verstopping in uw afvoer? Dit kan een effectieve methode zijn om een blokkade in de afvoer los te maken maar werkt helaas niet altijd voor hardnekkige verstoppingen.

Om een plopper effectief te gebruiken zet u de plopper op de verstopte afvoer. De rubberen zuignap moet volledig over de afvoer heen zitten en goed aansluiten. U kunt vervolgens zuigkracht creëren door de steel van de plopper door de steel op en neer te duwen.

Let op dat u niet teveel kracht zet bij dit proces. Het gaat voornamelijk om het terugtrekken en niet om het duwen.

Lukt het nog niet uw gootsteen te ontstoppen? Bel dan met Riool Ontstoppen Valkenswaard om een afspraak te maken via 040 218 21 30.

Gootsteen ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Een volgende methode waarmee u uw gootsteen kunt ontstoppen is zuiveringszout (baking soda) en azijn. Een belangrijk voordeel is dat dit een relatief goedkope oplossing is en u hiermee geen schade kunt aanrichten aan uw afvoer. Het werkt alleen helaas niet altijd voor hardnekkige verstoppingen.

Hoe doet u dit? Gooi zuiveringszout in een emmer met warm water en giet de mengeling langzaam in de verstopte afvoer. Om dit proces extra kracht bij te zetten, raden wij u aan dit een nachtje laat inwerken.

U krijgt het beste resultaat wanneer u dit een nachtje laat inwerken. Voor een sterker effect raden we u aan de baking soda aan te mengen met azijn.

Zit uw gootsteen verstopt Valkenswaard? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Valkenswaard via 040 218 21 30.

Afvoer ontstoppen door professionals

Heeft u last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden. Neem dan contact op met een collega van Riool Ontstoppen Valkenswaard.

Omdat elke verstopping anders is, varieert de prijs ook. Wij houden rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in de omgeving van Valkenswaard aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij staan voor transparantie en effectiviteit! Op een eerlijke en snelle manier verstoppingen verhelpen, daar gaan wij voor. Wilt u een directe oplossing voor uw verstopte afvoer? Bel dan snel naar 040 218 21 30.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Valkenswaard helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Valkenswaard? Riool Ontstoppen Valkenswaard staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Valkenswaard.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Valkenswaard? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Valkenswaard!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Valkenswaard

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Valkenswaard?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Valkenswaard via 040 218 21 30. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 040 218 21 30

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Valkenswaard?

De prijzen van Riool Ontstoppen Valkenswaard zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Valkenswaard komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Valkenswaard?

Ontstoppingsdienst Valkenswaard ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Valkenswaard verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Valkenswaard helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Valkenswaard bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Valkenswaard inschakelen? Neem gerust contact op via 040 218 21 30.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Valkenswaard en omstreken. Waar u ook woont in Valkenswaard, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Boshoven, Laar, Molenakker, Biest, Groenewoud, Fatima, Keent, Moesel, Graswinkel, Leuken, Kazernelaan, Altvalkenswaarderheide, Tungelroy, Swartbroek, of Strampoy. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 040 218 21 30 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Valkenswaard zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Valkenswaard op 040 218 21 30.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Valkenswaard? Neem gerust contact op via 040 218 21 30.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Valkenswaard op 040 218 21 30.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Valkenswaard was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

Sportvereniging Valkenswaard

Riool Ontstoppen Valkenswaard is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Basisschool de Windroos

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Valkenswaard.

Esther

Zorgcentrum Kempenhof

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Valkenswaard is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

Onsz Restaurant Valkenswaard

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button